Hämmästyttävä näky – vulkaaninen kivi näyttää Keksimonsterilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vulkaanisissa olosuhteissa voi ajan mittaan muodostua näyttäviä ja arvokkaitakin kiviä. Harva geologi kuitenkaan osaisi todennäköisesti odottaa törmäävänsä kiveen, joka näyttää aivan lasten rakastamalta tv-hahmolta.

Kalifornialainen Mike Bowers löysi Brasilian Rio Grande do Sulista epätavallisen kiven. Munan muotoisen ulkokuoren sisältä paljastui kuvio, joka näytti hämmästyttävän paljon lastenohjelma Seesamtien Keksimonsteri-hahmolta. Kivi herätti runsaasti hämmästystä Bowersin jaettua siitä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Keksimonsteri tunnetaan pitkään jatkuneen Seesamtie, eli The Sesame Street -lastenohjelman nimensä mukaisesti keksejä rakastavanan hahmona. Mike Bowers kertoo Daily Mail -lehdelle saaneensa kivestä toistaiseksi jo viisi tarjousta, joissa siitä tarjottiin yli 10 000 dollaria.