Megan Thee Stallion ilman rintaliivejä Versacessa – rakastaa luksusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi kaksi vuotta sitten Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin useiden radiokanavien soittoon.

Monien muiden naisartistien tavoin myös Megan Thee Stallion näyttää nauttivan siitä, että hänellä on nykyään varaa luksukseen. Tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan tähti on esitellyt kolmen kuvan verran näyttävää asuaan, joka vaatii syvää lompakkoa.

Jakamissaan kuvissa Megan Thee Stallion poseeraa tummassa denim-asussa, jonka takki ja shortsit ovat Versace-merkkisiä. Räppäri on vielä viimeistellyt tyylinsä Chanelin vaalealla käsilaukulla ja päättänyt olla pukematta paidan tai rintaliivit takin alle.