Täydellisen naisen botoxit pieleen: ”En tunnista itseäni peilistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Orange County täydelliset naiset -realityohjelmasta monille tutuksi tullut tähti Shannon Beador sai monet katsojat hämmästymään ilmestyessään sarjan tuotantokauden päätösjaksoon hyvin erinäköisenä kuin aiemmin. Nyt tähti paljasti syyn hänen kasvojensa piirteiden muutoksiin.

Shannon Beador oli halunnut näyttää hyvältä sarjan päätösjakson keskusteluohjelmassa, minkä vuoksi hän oli halunnut ihoa luonnollisilla menetelmillä kiristävän kasvohoidon, jossa ei ruiskuteta mitään aineita ihon alle. Hoito ei kuitenkaan tuottanut näkyviä tuloksia, minkä vuoksi Beador oli pettynyt.

Hoitaja oli suositellut 56-vuotiaalle tähdelle pistoksilla ihon alle ruiskutettavaa ainetta, jonka oli määrä tehostaa oman ihon kollageenintuotantoa ja antaa iholle nuorekkaamman ulkonäön hetkessä. Shannon Beador oli suostunut hoitoon, mutta lopputulos oli kuitenkin ollut aivan toisenlainen kuin hän oli kuvitellut.

Shannon Beador herkistyi Instagram-videollaan kertoessaan, että hän ei enää tunnista omaa peilikuvaansa. Vanhoihin kuviin verratessa täyteaine on pyöristänyt huomattavasti naisen kasvoja poskista siten, että tähden luonnostaan kapeat kasvot näyttävät huomattavasti leveämmiltä ja hieman turvonneilta.