Pesukarhu ei jaksanut enää kävellä – suloinen näky lastenrattaissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa ja varastamassa erityisesti ruokaa.

Nyt eräs pesukarhuyksilö nähdään kuitenkin todella hellyttävässä valossa kun se istuskelee rattaissa. Ilmeisesti pesukarhu ei ole jaksanut kävellä kaupungilla, minkä vuoksi se on päättänyt nousta rattaiden kyytiin istumaan omistajansa työnnettäväksi.

Pesukarhut elävät yleensä villinä luonnossa, mutta nyt videolla nähdään kuitenkin ilmeisesti ihmisten kanssa lemmikkinä asusteleva pesukarhu. Sosiaalisen median avulla onkin voitu nähdä jo muutama pesukarhu, jotka ovat tavalla tai toisella päätyneet lemmikiksi. Helppohoitoisia ne eivät kuitenkaan tunnu olevan oikukkaan ja villin luonteensa vuoksi.