Rebel Wilson kidnapattiin – Afrikan matka sai pelottavan käänteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on ollut viime vuoden aikana paljon uutisotsikoissa elämäntapamuutoksensa vuoksi. Nyt Wilson paljasti tuoreessa haastattelussa joutuneensa kidnapatuksi Afrikassa, jossa tähti oli ollut lomamatkalla.

Australialaisen Rebel Wilsonin Afrikan matka oli saanut äkillisesti pelottavan käänteen, kun tähti oli kidnapattu aseella uhaten Mosambikissa. Rebel Wilson oli seurueineen kierrellyt Afrikassa autolla, kun heidän viereensä ajanut auto oli pakottanut heidät pysähtymään. Toisessa autossa olevat miehet olivat aseilla uhaten käskeneet Wilsonin seurueineen jättämään auton.

Rebel Wilson ja muut matkustajat oli kuljetettu talolle, joka oli sijainnut kaukana muusta asutuksesta. Nainen oli pelännyt henkensä edestä kun heitä oli pidetty vankina yön yli. Seuraavana aamuna heidät oli kuitenkin vapautettu ilman mitään selityksiä. Rebel Wilson epäilee Daily Mail -sivuston mukaan, että miehet olivat käyttäneet heitä apunaan ja salakuljettaneet jotain heidän ajamansa auton pohjassa.