Justin Bieber avautui pidätyksestään: ”Ei ollut hienoin hetkeni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber nousi kuuluisuuteen puhtoisesta imagosta tunnettuna teinitähtenä, mutta jossain vaiheessa hän päätyi vakaviin hankaluuksiin. Tähden kohuotsikoissa paistattelu kulminoitui pidätetyksi joutumiseen vuonna 2014. Nyt tähti on avautunut pidätyksestä, siihen johtaneista tapahtumista ja uskoon tulemisesta.

– Seitsemän vuotta sitten minut pidätettiin, eikä se ollut hienoin hetkeni. En ole ylpeä siitä, missä elämäni oli silloin. Minuun sattui, olin onneton, hämilläni, vihainen, harhaanjohdettu, väärinymmärretty ja Jumalalle vihainen. Ylläni oli myös aivan liikaa nahkavaatteita Miamiin, Bieber kirjoitti.

Kyseisenä päivänä 23. tammikuuta 2014 Justin Bieber pidätettiin Floridassa hänen kaahailtuaan Lamborghinilla Miamissa alkoholin vaikutuksen alaisena. Tähti välttyi vankilatuomiolta myönnettyään syyllistyneensä lievempään tekoon, holtittomaan ajamiseen. Bieber myös lahjoitti rahaa hyväntekeväisyyteen ja osallistui vihanhallintakurssille.

Joitain vuosia sitten uskoon tullut Justin Bieber kuvailee tuoreessa päivityksissä tajunneensa, kuinka kaukana hän on nykyään noista ajoista. Poptähden mukaan kenenkään ei pitäisi antaa häpeän seisoa pelastetuksi tulemisen tiellä. Bieberin julkaisu kerästi runsain määrin tykkäyksiä ja kannustavia viestejä tähden lähipiiriltä, kuten hänen Hailey-vaimoltaan ja Scooter Braunilta.