Morgan Freeman hengitti heliumia haastattelussa – hulvaton videohitti leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rakastettu näyttelijä Morgan Freeman tunnetaan lukuisista menestyksekkäistä rooleistaan, ja usein supertähden parhaiten mieleen jääväksi ominaisuudeksi kerrotaan hänen matala äänensä. Vuonna 2014 myös Stara uutisoi miten Morgan Freeman hengitti ainakin kahteen otteeseen ilmapallosta heliumia, ja seuraukset jokainen taitaakin jo tietää.

Nyt vuosien jälkeen Tiktokissa on lähtenyt leviämään uudelleen video The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmasta, jossa Fallon sai suostuteltua Freemanin hengittämään heliumia haastattelunsa aikana. Myös ohjelman isäntä teki samoin. Tulokset olivat nettihitti lähes seitsemän vuotta sitten ja nyt Tiktokissa ne ovat muodostuneet hitiksi taas aivan uudelle nuoremmalle yleisölle. Otetaan siis katsaus Jimmy Fallonin keskusteluohjelman arkistoihin.