Vilautus millien päässä – Elizabeth Hurley puolialastomana pakkasessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa mainostaen samalla omaa uimapukumallistoaan.

Tällä kerralla Elizabeth Hurley julkaisi 1,8 miljoonan faninsa silmien iloksi kuvan, jossa tähti nähdään lomatunnelmissa. Nainen poseeraa kuvassa valkoisessa rantavaatteessa, joka on läpinäkyvä ja melko lyhythelmainen pitsimekko. Mekon alle tähti on pukenut valkoiset bikinit. Toisessa kuvassa hän poseeraa ilman paitaa ja rintaliivejä pakkasessa, ja vilautus on vain millimetrien päässä.

Elizabeth Hurley on saanut monet seuraajansa muuttumaan kateudesta vihreiksi paljastamalla, että hän ei treenaa lainkaan. Nainen kiittää hyvin säilyneestä vartalostaan geenejä sekä aktiivista elämäntapaa, jossa hän yrittää pysyä jatkuvasti liikkeellä. Tähti on kuitenkin kertonut, että hän ei harrasta mitään erityistä liikuntamuotoa.