Justin Timberlake huolissaan julkisuudesta – haluaa tavallisen lapsuuden pojilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Timberlakella ja hänen näyttelijävaimollaan Jessica Bielilla on yhdessä kaksi lasta, viisivuotias Silas ja Phineas, joka on vasta puolivuotias. Pariskunta piti koko raskauden viime vuonna salassa, ja Phineas-pojan syntymänkin jälkeen pojan nimi paljastettiin julkisuuteen vasta tämän vuoden puolella.

Kahden pienen pojan vanhempina Justin Timberlake ja Jessica Biel ovat huolissaan siitä miten julkisuus tulee vaikuttamaan heidän lapsiinsa. He yrittävät elää mahdollisimman normaalia lapsiperheen arkea Hollywoodissa. Etenkin 39-vuotias perheenisä on murehtinut etukäteen sitä miten heidän julkinen ammattinsa tulee vaikuttamaan lasten elämään.

Justin Timberlake yrittää luoda mahdollisimman tavallisen lapsuuden pojilleen. ”En halua olla mitenkään omituisen yksityinen perheeni suhteen, mutta yritämme tehdä kuitenkin parhaamme, että lapsemme saisivat olla lapsia niin kauan kuin mahdollista”, Timberlake kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan. Vanhemmat eivät halua, että muut alkaisivat kohtelemaan heidän lapsiaan eri tavalla sen vuoksi mitä hän ja Jessica Biel tekevät työkseen.