Kourtney Kardashianilla on uusi mies – nainen on alkanut tapailemaan Travis Barkeria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ollut julkisuudessa aina melko vaitonainen seurustelusuhteistaan. Nainen on pitänyt romanttisen elämänsä aina salassa niin pitkään kuin se vain suinkin on ollut mahdollista. Nyt Kourtney on alkanut tapailemaan julkkisrumpalia.

Kourtney Kardashian on alkanut tapailemaan Travis Barkeria. Barker on tunnettu rumpali muun muassa Blink-182 -yhtyeestä, jossa hän on jäänyt monien mieleen näyttävän ulkonäkönsä ja lähes kauttaaltaan tatuoidun kehonsa vuoksi.

People-sivuston mukaan Kourtney Kardashian on tuntenut 45-vuotiaan Barkerin jo vuosia ja he ovat olleet pitkään ystäviä. Nyt ystävyys on kuitenkin muuttunut syvemmäksi. Lähipiirin mukaan pariskunta on seurustellut jo parin kuukauden ajan. He viettivät juuri yhteistä lomaviikonloppua Kris Jennerin Palm Springsin asunnossa.