Lala Kent esitteli vartaloaan videolla: ”Raskaus tuntuu kestäneen ikuisuuden”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on ohjelman uudella tuotantokaudella esitellyt viimein rakkaansa, elokuvatuottaja Randall Emmettin. Pariskunta on sittemmin mennyt kihloihin ja odottaa nyt myös ensimmäistä lastaan.

Lala Kent on esitellyt raskautensa etenemistä sosiaalisessa mediassa hänen 1,5 miljoonalle seuraajalleen. Taannoin 30 vuotta täyttänyt kaunotar on edennyt raskaudessaan jo viimeiselle kolmannekselle, josta tähti näyttää nauttivan. Lala Kent esitteli nyt videon muodossa miltä hänen vartalonsa tällä hetkellä näyttää.

Videolla nainen poseeraa peilille vaatehuoneessaan mustat alusvaatteet yllään. Lala Kent kertoo kuvatekstissään, että häntä huvittaa kommentit, joiden mukaan hänen raskautensa on tuntunut kestäneen jo ikuisuuden. ”Miettikää miltä minusta tuntuu”, Lala Kent napauttaa kertoessaan, että on tällä hetkellä 30. viikolla raskaudessaan.