Miamin täydelliset naiset -kurvitar järjesti bileet – sai suuret koronasakot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähti Lisa Hochstein ja hänen plastiikkakirurgiaviomiehensä Lenny ovat päätyneet ongelmiin lain kanssa. Pariskunta määrättiin sakkorangaistukseen järjestettyään suuren kokoluokan juhlia kotonaan.

Hochsteinit järjestivät Star Islandilla sijaitsevassa kodissaan viikonlopun aikana tapahtuman, johon osallistui 150 vierasta. Mukana oli kuuluisuuksia, kuten Scott Disick, Post Malone, Tyga ja tubettaja Jake Paul. Poliisit keskeyttivät juhlat naapureiden valitettua kodista kantautuvasta metelistä, ja pariskunta määrättiin maksamaan sakkoja yhteensä 3 250 dollarin edestä.

Lisa Hochsteinin mukaan juhlavierailta mitattiin ovella kuume ja heitä kehotettiin käyttämään kasvomaskeja. Daily Mail -lehden mukaan maskeja nähtiin todellisuudessa harvalla juhlijalla. Floridan tämänhetkisten koronalakien mukaan kokoontumiset on kuitenkin sallittu eikä kasvomaskin käytön laiminlyönnistä rangaista, ja sakot langetettiinkin Hochsteneille virallisesti meluhaitan aiheuttamisesta.