Megan Thee Stallion esitteli vartaloaan – tässä kuntokuurin tulokset viikossa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Megan Thee Stallion on noussut pari vuotta sitten suureen suosioon Billboard-listalle nousseella Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, jonka jälkeen nainen vieraili Cardi B:n WAP-hitillä.

Monien muiden ihmisten tavoin myös Megan Thee Stallion on päättänyt vuodenvaihteen jälkeen ottaa itseään niskasta kiinni ja muuttaa elämäntapansa paremmaksi. Tavoitteena tähdellä on timmimpi vartalo, jota hän havittelee uuden ruokavalion ja treeniohjelman kanssa.

Nyt Megan Thee Stallion julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään millainen muutos hänen vartalossaan on tapahtunut vain yhden viikon aikana. Tähti näyttää itse olevan hyvin innoissaan saamistaan tuloksista, jotka ovat myös monien kommentoijien mielestä olleet jo nyt kuvien perusteella hyvin näkyviä.