Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet pariskunnat – transsukupuolinen Mitte toivoo mustasukkaisuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -ohjelman helmikuussa alkavan tuotantokauden sinkut julkistettiin äskettäin, ja heihin voit tutustua kuvien kera tästä linkistä. Hetki sitten julkistettiin myös tuotantokauden pariskunnat. Mukana on tuttuun tapaan neljä pariskuntaa, joiden uskollisuutta joukko sinkkuja yrittää murentaa viikkokausien ajan ilta illan jälkeen.

Mukana on tällä kertaa melko värikäs joukko suomalaisia nuoria pareja, ja esittelyjen perusteella voi olla luvassa mielenkiintoinen ja vauhdikas kausi. Pian alkava tuotantokausi on ensimmäinen, joka on kuvattu talvella. Kausi kuvattiin Thaimaan sijaan tällä kertaa Suomen Levillä. Biksuja ei siis nähdä, mutta vauhdikkaita juhlia varmasti riittää siitä huolimatta.

Julia ja Henrikki, Kuva: Lars Johnson Photography

Julia ja Henrikki

Keravalaiset Julia ja Henrikki rakastuivat toisiinsa vuosi sitten. Suhde eteni nopeasti avoliittoon ja nyt pari lähtee testaamaan suhteen kestävyyttä Leville. Julia kertoo olleensa edellisessä suhteessa mustasukkainen, mutta oppineensa sittemmin luottamaan. Henkka kertoo olleensa vain pari kertaa mustasukkainen. Hän lähtee etsimään Temptation Islandista myös uusia ystäviä.

Sonya ja Mitte, Kuva: Lars Johnson Photography

Sonya ja Mitte

Transsukupuolinen Mitte ja hänen tyttöystävänsä Sonja ovat seurustelleet jo pidempään ja asuvat nykyisin yhdessä. Mitten mukaan on ärsyttävää, ettei Sonja ole lainkaan mustasukkainen, sillä hänen mukaansa mustasukkaisuus olisi merkki toisen ihmisen välittämisestä. Mitte toivoo, että hän oppisi kommunikoimaan paremmin realitysarjan kuvauksissa.

Mirkku ja Mika, Kuva: Lars Johnson Photography

Mirkku ja Mika

Nokialaiset Mirkku ja Mika ovat seurustelleet puolen vuoden ajan ennen Temptation Islandin kuvauksia. Heidän parisuhteessaan Mirkku on erittäin mustasukkainen, ja suhteellisen tuore pari lähtee viettelysten saarelle katsomaan onko Mika luottamuksen arvoinen. Mikalla on mennossa ensimmäinen vakavampi parisuhde.

Anna ja Ville-Pekka, Kuva: Lars Johnson Photography

Anna ja Ville-Pekka

Temptation Island Suomen historian pisimpään seurustellut pariskunta, Anna ja Ville-Pekka, on ollut yhdessä jo viiden vuoden ajan. Joensuussa asuva pari harrastaa muun muassa avantouintia ja on saanut porttikiellon kylpylään, koska he harrastivat intiimiä kanssakäymistä porealtaassa. Anna kertoi olevansa valmis vaikka ryhmäseksiin, jos tilanne sitä vaatii. Annan ja Ville-Pekan rajat ovat siis hyvin joustavat fyysisen toiminnan osalta.