Aviomies murhasi sometähden – taustalla riita TikTok-videosta

Lifestyle · Tim Isokivi

Brasiliassa on järkytytty paikallisen somevaikuttajan raa’asta ja kylmäverisestä murhasta. 35-vuotias Eliane Ferreira Siolion joutu aviomiehensä murhaamaksi pariskunnan tyttären katsellessa vierestä.

Eliane Ferreira Siolionin ja hänen 41-vuotiaan aviomiehensä, Alejandro Antonio Aguilera Cantallupin ruumiit löydettiin perheen Ponta Porassa sijaitsevan kodin kuistilta. Aviomies oli ampunut Siolionia 14 kertaa ja lopuksi itsensä. Veritekoa vierestä seuraamaan joutunut pariskunnan 6-vuotias tytär on sittemmin päätynyt sukulaisten huostaan.

Pariskunnan on lehden mukaan kerrottu ennen murhaa riidelleen Siolinin TikTokissa jakamasta videosta. Siolin tunnettiin Brasiliassa somevaikuttajana, ja hänellä oli TikTokissa noin 60 000 seuraajaa. The Sun -lehden mukaan paikallinen poliisi tutkii parhaillaan tapausta.