Jared Leto hukkasi Oscar-palkintonsa: ”Toivottavasti se on hyvissä käsissä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Jared Leto on saanut paljon tunnustusta kummallakin urapolullaan. 49-vuotias tähti voitti Oscar-palkinnon parhaasta sivuroolista elokuvassa Dallas Buyers Club -elokuvassa. Vuonna 2014 kotiutettu pysti ei kuitenkaan ole enää miehellä tallella.

Jared Leto paljasti People-sivuston mukaan tuoreessa haastattelussaan, että hänellä ei ole enää havaintoa siitä missä hänen Oscar-palkintonsa on. Jared Leto oli vasta hiljattain saanut kuulla tiimiltään, että kyseinen pysti on ollut kateissa kolmen vuoden ajan. Aiemmin kukaan ei ollut vain uskaltanut kertoa miehelle, että palkinto on hukassa.

Oscar-palkinto oli ilmeisesti kadonnut jonnekin tähden muutettua Los Angelesissa. Jared Leton mukaan sitä on yritetty etsiä joka puolelta, mutta turhaan. Mies toivookin, että palkinto olisi nyt hyvissä käsissä kenellä se ikinä onkaan.