Mies varasti ambulanssin – jäi kiinni pikaruokalan autokaistalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hampurilaisen nälkä on koitunut ambulanssivarkaan kohtaloksi Yhdysvalloissa. Poliisi pidätti hätäajoneuvon onnettomuuspaikalta varastaneen miehen löydettyään hänet pikaruokalan autokaistalta.

Välikohtaus sai alkunsa Texasin Houstonissa paikallisen palokunnan sammuttaessa asuinrakennuksessa syttynyttä tulipaloa. Ulkopuolinen mies nousi onnettomuuspaikalle ajetun ambulanssin ohjaamoon ja kaahasi sillä tiehensä. Poliisi paikansi ambulanssin lopulta läheisen Jack in the Box -pikaruokaravintolan autokaistalta.

Ambulanssivarkaan kerrotaan olleen tilaamassa juuri ruokaa ravintolasta ajoneuvon hälytysvalot välkkyen. Mies pidätettiin, ja paikallinen poliisi tutkii parhaillaan tapausta. ABC 13 -uutissivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana.