Pamela Anderson salaa naimisiin henkivartijansa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson nousi 1990-luvulla supertähdeksi erityisesti Baywatch-roolinsa ansiosta. Nyt 53-vuotias tähti on mennyt naimisiin viidettä kertaa. Suunnitelmia astella alttarille ei paljastettu etukäteen julkisuuteen.

Pamela Anderson meni naimisiin henkivartijansa Dan Hayhurstin kanssa jouluaattona. Pari vihittiin Kanadan Vancouverinsaarella tilalla, jonka tähti osti isovanhemmiltaan 25 vuotta sitten ja jossa myös hänen vanhempansa menivät naimisiin. Paikalla ei Daily Mail -lehden mukaan ollut ystäviä tai sukulaisia, mutta liitolla on heidän siunauksensa.

Pamela Anderson tapasi hänen tapaansa Kanadan Vancouverinsaarelta pienestä kylästä kotoisin olevan Dan Hayhurstin viime vuonna, ja pari on ollut tiiviisti yhdessä koronapandemian vuoksi. Tähden suhdehistoria ennen Hayhurstia on ollut jokseenkin kivinen. Esimerkksi Andersonin ensimmäistä avioliittoa Tommy Leen kanssa varjosti parisuhdeväkivalta, ja tähden viimeisin liitto Jon Petersin kanssa kesti vain 12 vuorokautta.