Halsey esitteli ylpeänä leikkausarpiaan – operaation ansiosta tuli raskaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey perui hetki sitten hänen Manic-albumin jälkeen julkaistun kiertueensa. Sen jälkeen 26-vuotias tähti paljasti myös odottavansa lasta. Halsey odottaa esikoistaan uuden poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa.

Halsey on kertonut aiemmin avoimesti kärsivänsä endometrioosista. Endometrioosissa kohdun limakalvon kaltaista kudosta kasvaa myös kohdun ulkopuolella. Kudosta voi muodostua esimerkiksi munasarjoihin, munanjohtimiin sekä kohdun, suolen ja virtsarakon pinnoille. Oireina endometrioosi aiheuttaa yleensä hyvin kivuliaita kuukautisia ja alavatsakipua, yhdyntäkipua, ulostamiskipua ja jopa lapsettomuutta.

Halsey on käynyt leikkauksessa, jossa endometrioosin aiheuttamaa kudosta on poistettu. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän esitteli paljasta vatsaansa. Alavatsassa näkyy pitkä arpi, jonka ylle on tatuoitu sana Baby. Nainen on kiitollinen leikkauksestaan, jonka ansiosta hän omien sanojensa mukaan on nyt onnistunut tulemaan raskaaksi.

Halsey, Instagram