Salma Hayek paljasti etäkokouksten lookinsa – some sekosi kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on tehnyt näyttävää uraa Hollywoodissa jo 1990-luvulta saakka. Syksyllä 54 vuotta täyttänyt tähti on intoutunut viime viikkoina poseeraamaan sosiaalisessa mediassa rohkeissakin kuvissa, ja saavutti taannoin Instagramissa 17 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Salma on paljastanut miltä hän näyttää arkisessa etäkokouksessa tietokoneen välityksellä. Hän tuskin arvasi millaisen vastaanoton kuva tulee saamaan, sillä varsinkin miespuoliset someseuraajat riemastuivat valokuvan kuumasta kaunottaresta. Kuva on kerännyt lähes yksinomaan ylistäviä kommentteja.

Parikymppisenä meksikolaisissa telenovela-sarjoissa uransa aloittanut Salma Hayek nousi Hollywood-kuuluisuuteen näyteltyään Desperado-elokuvassa Antonio Banderaksen rinnalla. Tähti tullaan näkemään tänä vuonna muun muassa Marvel-elokussa Eternals, jossa näyttelevät möys muun muassa Angelina Jolie, Kit Harington ja Gemma Chan.