Cardi B maksaa tiimilleen koronatestit neljästi viikossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on koronaviruspandemian aikana julkaissut yhden suurimmista hiteistään, WAP-nimisen kappaleen, jossa vieraili mukana suosittu Megan Thee Stallion. Cardi B on jatkanut työn tekemistä normaalisti, minkä vuoksi hänen ympärillään on pyörinyt paljon hänelle työskenteleviä ihmisiä.

Cardi B on ottanut koronaviruksen vakavasti ja haluaa suojella sekä itseään, perhettään, että työntekijöitään, minkä vuoksi hän on tarjonnut omalle tiimilleen jokaviikkoiset koronatestit. People-sivuston mukaan Cardi B testaa tiiminsä koronaviruksen varalta neljä kertaa viikossa.

Työntekijöiden jatkuva testaaminen ei ole naiselle halpaa. Cardi B on kertonut, että jokainen testi maksaa hänelle 250 dollaria. Artisti selvensi, että oireellisena lääkärin kautta testiin meneminen olisi ilmaista, mutta hänen tulee testauttaa henkilökuntansa jatkuvasti varmuuden vuoksi, jolloin jokainen testi maksaa.