Huvipuiston työntekijä pelasti naisen perheväkivallalta – kuuli avun tarpeen puhelimitse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney World -huvipuistossa työskentelevä henkilö oli saanut 9. tammikuuta huolestuttavan puhelun. Hän oli vastannut tavanomaisesti asiakaspalvelutyössään lipun myynnissä puhelimeen kun hän oli kuullut riitelyn ääniä puhelimen toisessa päässä.

Työntekijä oli kuullut miten puhelun toisessa päässä oleva nainen oli pyytänyt miestään pitämään kätensä irti hänestä. Työntekijä ei ollut jäänyt neuvottomaksi vaan hän oli heti alkanut utelemaan naiselta yksinkertaisen kysymyksen avulla, että tarvitseeko hän apua. Nainen oli vastannut kysymykseen myöntävästi, jolloin asiakaspalvelija oli soittanut hänen osoitteeseensa poliisit.

Myöhemmin kävi ilmi, että Disney World -huvipuiston työntekijä onnistui pelastamaan naisen vakavalta tilanteelta, jossa mies oli käynyt häneen käsiksi ja kuristanut naista. Mies on tällä hetkellä People-sivuston mukaan pidätettynä ja häntä syytetään pahoinpitelystä.