Rosie Huntington-Whiteley esitteli treffi-illan meikin – tämä sopii ystävänpäivään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivä on Yhdysvalloissa todellinen rakkauden juhla, jolloin pariskunnat viettävät laatuaikaa ja tekevät romanttisia tekoja toisilleen. Yleensä moni pariskunta suuntaa ravintolaan ulos syömään, mutta koronaviruksen vuoksi hyvin moni juhlii parisuhdettaan kotona.

Malli ja perheenäiti Rosie Huntington-Whiteley aikoo juhlistaa ystävänpäivää näyttelijämiehensä Jason Stathamin kanssa kotona. Kotona vietettäviä treffejä varten Huntington-Whiteley onkin jo suunnitellut kauniin ja romanttisen meikin, jonka hän aikoo helmikuun 14. päivänä toteuttaa.

Kuvankaunis Rosie Huntington-Whiteley esittelee tuoreimmalla YouTube-videollaan kauniin ystävänpäivämeikkinsä salat. Meikissä tähti käyttää paljon ranskalaisen La Bouche Rogue -kosmetiikkamerkin tuotteita ja esittelee myös hänen itse suunnittelemansa huulipunasävyn, joka sopii rakkauden juhlaan täydellisesti.