Vanderpump Rules -tähdet ilmoittivat raskaudesta – jo kolmas vauvauutinen realitysarjasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright.

Pariskunta meni viime vuonna naimisiin ja osti myös yhteisen omakotitalon. Nyt Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovat ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa ilouutisen ja kertoneet, että he odottavat perheenlisäystä.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright kertoivat odottavansa esikoistaan vain päivä sen jälkeen kun Vanderpump Rules -sarjan toinen pariskunta, Lala Kent ja Randall Emmett, paljastivat odottavansa tyttöä. Myös sarjasta tänä vuonna erotettu tähti Stassi Schroeder kertoi alkukesästä odottavansa tyttöä, joten vauvauutinen on saman ystäväpiirin sisältä saman vuoden aikana jo kolmas.