Drew Barrymore ei vieläkään deittaile – exä meni jo kihloihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelmaa juontava tähti erosi miehensä Will Kopelmanin kanssa vuonna 2016, mutta ei ole vieläkään pystynyt aloittamaan treffeillä käymistä.

Nyt tähden ex-miehen Will Kopelmanin on kerrottu kosineen uutta tyttöystäväänsä. 42-vuotias Kopelman on nyt Daily Mail -sivuston mukaan kihloissa uuden 33-vuotiaan tyttöystävänsä Alexandra Michlerin kanssa. Vogue-lehdessä muotitoimittajana toimiva Alexandra Michler ja Will Kopelman kertoivat parisuhteestaan vasta kuukausi sitten julkisesti, mutta ilmeisesti pariskunta on ollut yhdessä jo jonkin aikaa kun he suunnittelevat jo naimisiinmenoa.

Drew Barrymore on puolestaan kertonut aiemmin, että hänen on ollut niin vaikeaa avautua kenellekään uudelle ihmiselle erottuaan Will Kopelmanista, että hän ei ole halunnut vielä aloittaa treffeillä käymistä uudelleen. Tällä hetkellä Drew Barrymore keskittyy perheeseensä ja hoitaa hänen ja Kopelmanin kahta tytärtä yksinhuoltajaäitinä.