Dua Lipan stringit paljastuivat – kuvat villitsevät somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Dua Lipa on noussut muutamassa vuodessa puhutuimpien nousevien poptähtien joukkoon. Laulaja-lauluntekijä työskenteli ennen musiikkiuraansa mallina, mikä näkyy edelleen hänen näyttävästä tyylistään ja somekuvistaan.

Dua Lipa on viettänyt alkavaa vuotta poikaystävänsä Andwar Hadidin kanssa Meksikon Tulumissa, josta hän on nyt jakanut Instagramiin lomakuvia. Tuoreissa otoksissa monien huomio kiinnittyi tähden v-tyylisiin stringeihin, jotka nousivat hänen housujensa yläpuolelle.

25-vuotias Dua Lipa ei ole ainoa kuuluisuus, joka on nähty tuomassa vuosituhannen vaihteen näkyvää stringityyliä takaisin. Muun muassa Hailey Bieber, Jennifer Lopez ja Bella Hadid on nähty lähiaikoina poseeraamassa samanlaisessa tyylissä.