Kate Hudson paljasti timmin vartalonsa – näin kolmen lapsen äiti treenaa kotona

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on kaksi poikaa, 17-vuotias Ryder ja yhdeksänvuotias Bingham sekä kaksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on kertonut joutuneensa näkemään erityisen paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut oman hoikan vartalonsa takaisin.

Kate Hudson esitteli nyt tuoreissa kuvissaan hänen upeasti palautunutta vartaloaan. 41-vuotias näyttelijätär treenaa oman kotinsa kuntosalissa käsipainoja ja jalkoihin kiinnitettyjä painoja apunaan käyttäen. Tähdellä on yllään turkoosi treeniasu, jonka lyhyt toppi paljastaa naisen timmin vatsan kokonaan.

Kate Hudson on kertonut harrastavansa joogaa, pilatesta ja tanssia. Myös terveellinen ruokavalio ja aktiivinen elämä todella näkyvät naisen vartalossa. Koronaviruksen vuoksi Hudson ei ole enää päässyt rakastamilleen tanssitunneille, mutta hän kuitenkin pitää kiinni edelleen säännöllisistä treeneistään kodin omassa kuntosalissa.