Michelle Keegan tiukassa treeniasussa

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Brittikaunotar Michelle Keegan tuli aikoinaan tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista, joiden lisäksi hän on työskennellyt myös mallina. Tällä hetkellä kaunotar suunnittelee myös omaa Very-merkkistä vaatemallistoa, jonka mallina tähti luonnollisesti itse toimii.

Michelle Keegan on nyt päässyt myös kansikuvatytöksi suositun Women’s Health -lehden tämän vuoden ensimmäiseen julkaisuun. 33-vuotias Michelle Keegan säväyttää kansikuvassa upealla asullaan, joka korostaa naisen treenattua keskivartaloa upeasti.

Michelle Keegan julkaisi omalla Instagram-kanavallaan myös kuvan kulissien takaa. Julkaisussa nähdään miten nainen poseeraa kameralle musta urheilutoppi ja hopeiset leggingsit jalassaan. Tähden mukaan hänen asunsa on sitä mieltä, että naisen tulisi mennä kuntosalille, mutta jalat korkokenkineen ovat kuitenkin toista mieltä.