Janne Kataja hervottomassa kuvassa: ”Olin nuori ja tarvitsin rahaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monessa mukana ollut suosikkinäyttelijä ja -juontaja Janne Kataja tunnetaan hauskana miehenä, jonka huumorintaju kestää hieman rajumpiakin aiheita. Nyt siitä nähdään sosiaalisessa mediassa mainio esimerkki, kun Keihäsmatkat-sarjassa taannoin yhtä päärooleista näytellyt tähti poseeraa poikkeuksellisen rajussa somekuvassa.

Riihimäellä myös lelukauppiaana nykyisin toimivan Katajan mukaan kyseessä on näyttelijäkollega Krisse Salmisen arkistoista kaivamasta kuvasta. Otoksessa Kataja nähdään poseeraamassa koppalakissa ja hyvin paljastavassa verkkoasussa. Aika näyttää toteutuuko Jannen toive kuvan versiosta, jossa myös Salminen näkyisi.

– Olin joskus en niin nuori, mutta näemmä jo silloin tarvitsin rahaa. Kiitos @krissesalminen tästä kuvamuistostosta, jonka olin jo unohtanut. Toisaalta muisto on yhteinen. Odotan laajempaa otosta jossa myös teikäläinen näkyy? Janne Kataja kirjoitti kuvansa yhteydessä.