Kim Kardashianin ryöstöstä epäillyltä paljastuskirja: ”Kim yritti soittaa Pariisissa hätänumeroon 911”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian joutui vuonna 2016 ryöstetyksi Pariisissa. Tähden ryöstöstä pidätettiin sittemmin viisi epäiltyä, joista yksi on päättänyt kirjoittaa paljastuskirjan tapaukseen liittyen.

Parhaillaan pidätettynä oleva ja oikeudenkäyntiä odottava Yunice Abbas julkaisee helmikuussa kirjan J’ai Séquestré Kim Kardashian, eli Minä vangitsin Kim Kardashianin. Kirjassa Abbas kuvailee kuinka poliiseiksi naamioituneet ryöstäjät iskivät Kardashianin hotellihuoneeseen aseilla uhaten, sitoivat tähden ja varastivat häneltä yli 10 miljoonan euron edestä koruja. Ryöstöstä epäilty myös paljastaa kirjassa tähden ja hänen sihteerinsä yrittäneen soittaa amerikkalaiseen hätänumeroon.

– Kaunottaremme yrittivät soittaa numeroon 911. Kyseessä on Yhdysvaltojen hätänumero. Ei järin tehokasta, mikäli olet Pariisissa, Abbas kirjoittaa ivallisesti kirjassaan Page Six -sivuston mukaan.

Kim Kardashianin kerrotaan olleen yhteistyöhaluinen tajutessaan, etteivät ryöstäjät uhkaa hänen henkeään. Abbas kuvailee jenginsä saaneen suunnitelmissaan apua myös yllättäviltä tahoilta. He olivat palkanneet vanhuksia hankkimaan etukäteen tietoja rikospaikalta huomaamattomasti ja epäilyksiä herättämättä.