Ashley Tisdale alastonkuvassa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Tisdale paljasti taannoin poistaneensa silikonirintansa, koska ne eivät auttaneetkaan hänen suhtautumiseensa omaan vartaloonsa.

Äskettäin Ashley paljasti iloisen perheuutisen, kun hän kertoi olevansa raskaana. Hän pudotti uutispommin julkaisemalla valokuvan muhkeaksi paisuneesta vauvamasustaan. Nyt Tisdale on mennyt vieläkin pidemmälle ja poseeraa parhaillaan alastomana seuraajiensa iloksi. Kuva sai faneilta riemukkaan vastaanoton sekä kuvan että sen tekstin ansiosta.

34-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.