Erika Vikman arvostelijoilleen somessa: ”Mua ei kiinnosta v**tuakaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti Erika Vikman on julkaissut joukon eroottissävytteisiä kuvia sosiaaliseen mediaan. Nainen on muutenkin aktiivinen Instagramin käyttäjä, ja saa tietysti osakseen arvostelua julkisuuden henkilön roolissa.

Nyt Erika Vikman on maalittanut yhden arvostelijoistaan. Hän julkaisi naisen kommentin Instagramin tarinoissa ja oman vastauksensa. Nainen arvosteli Erika Vikmanin rintojen alle muodostuvaa ihopoimua.

– Ok, to be honest, mua ei kiinnosta v**tuakaan jos Jaanamarijoita häiritsee mun kehon osat. Sitä mietin enemmänkin, mikä ajaa ihmisen kommentoiman jonkun vatsamakkaraa sen sijaan, että käyttäisi energiansa vaikka terapiaan hakeutumiseen tai johonkin itseään rakentavaan toimintaan?!, Vikman kirjoittaa.

Instagram