Ice-T:n Coco-vaimo puolialastomana lumihangessa – mitä kuvissa tapahtuu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austinin isä Steve Austin sairasti taannoin vakavan koronaviruksen ja sai siitä pysyvän keuhkovaurion taisteltuaan virusta vastaan pitkään hengityskoneessa. Julkkistytär Coco tunnetaan myös hiphop-legenda Ice-T:n vaimona ja uhkeakurvisena perheenäitinä. Kulissien takana Coco on pullantuoksuinen perinteinen perheenäiti, vaikka julkinen kuva on toinen.

Tällä kertaa kurvikas kaunotar poseeraa yllättäen puolialastomana lumihangessa. Coco halusi osoittaa faneilleen olevansa sanojensa mittainen kaunotar. Kuvat on ikuistettu Yhdysvalloissa New Jerseyssä, jossa on viime päivinä satanut poikkeuksellisen paljon lunta.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.