Ashton Kutcher luuli Mila Kunisin katsovan salaa aikuisviihdettä – olikin koukussa Netflix-sarjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat olleet naimisissa noin kuusi vuotta. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, kuusivuotias tytär Wyatt Isabelle ja neljävuotias poika Dimitri Portwood. Koronaviruspandemian aikana perhe on viettänyt paljon aikaansa yhdessä kotona.

Sosiaalisen eristäytymisen vuoksi Mila Kunis oli tutustunut Netflixin tarjontaan. Hän oli salaa koukuttunut suosittuun Bridgerton-draamasarjaan, mistä aviomies ei ollut tietoinen. Eräänä yönä 42-vuotias Ashton Kutcher oli herännyt kesken uniensa ja luullut, että hän sai Milan kiinni pornon katsomisesta. Kyseessä oli kuitenkin ollut vain erityisen kuuma kohtaus Bridgerton-jaksossa.

Ashton Kutcher oli herätessään luullut jopa pienen hetken verran, että sängyssä on heidän lisäkseen joku muukin. 37-vuotias Mila Kunis oli ollut niin innoissaan sarjasta, että Kutcherista oli alkanut tuntumaan siltä kuin vaimo pettäisi häntä ohjelman kanssa. Daily Mail -sivuston mukaan kyseessä onkin Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja, jonka yli 82 miljoonaa Netflix-käyttäjää on jo katsonut.