Sabina Särkkä pakarat pinnalla – upea pulahdus somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja hän on ollut mukana myös Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana yhdessä useiden muiden julkkistähtien kanssa.

Nyt Sabina poseeraa tuoreessa kuvassaan uima-altaassa biksuissa, mutta pakarat kuitenkin veden pinnan yläpuolella. Kuvansa yhteydessä missikaunotar kertoo nauttineensa viime aikoina jäisistä vesistä. Nähtäväksi jää liittyykö se kenties jotenkin Selviytyjät-kuvauksiin.

Sabina julkaisi heti Selviytyjät-kuvauksista palattuaan kuvan, jossa hän pesee kylvyn jälkeen hampaita. Kuvan yhteydessä hän kertoi halunneensa kuvausten päätyttyä lämpimään kylpyyn, pestä hampaansa, soittaa aviomiehelleen sekä syödä suklaata ja pizzaa sängyssä. Uusi Selviytyjät-kausi starttaa Nelosella helmikuussa.