Instagramiin uusi ominaisuus – käyttäjien harras toive toteutuu viimein

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ahkerat sosiaalisen median käyttäjät saattavat toisinaan tulla katumapäälle poistettuaan jo julkaistun kuvan tai videon. Nyt Instagram tarjoaa mahdollisuuden palauttaa poistettuja julkaisuja. Julkaisujen palauttamisessa kannattaa tosin olla nopea.

Instagramin uudistumisen myötä poistettu sisältö siirtyy nyt hieman tietokoneen roskakori-toimintoa muistuttavaan äskettäin poistettua -kansioon. Julkaisut pysyvät jonkin aikaa kansiossa, josta ne voi halutessaan joko palauttaa tai poistaa lopullisesti. Uudistus paljastettiin Instagramin blogissa.

Palauttaakseen tai hävittääkseen poistetun julkaisun täytyy käyttäjän vahvistaa henkilöllisyytensä. Uudistus kokskee niin aikajanalla julkaistuja kuvia ja videoita, tarinoita, Reels-videoita kuin IGTV-sisältöäkin. Mikäli roskakoriin siirrettyä materiaalia ei palauteta 30 vuoroakauden aikana, häviää se lopullisesti.