Kourtney Kardashian leuat loksauttavissa biksukuvissa – poikaystävä noteerasi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset ovat viime päivien aikana olleet lähimpien ystäviensä ja lastensa kanssa rentouttavalla lomalla monien julkkisten suosimilla Turks- ja Caicossaarilla. Sisarukset ovat julkaisseet loman aikana mitä upeampia kuvia, joissa nähdään miten kaunottaret nauttivat trooppisesta lämmöstä, kauniista maisemista ja luksushuvilansa tarjoamista puitteista.

Myös perheen vanhin, 41-vuotias Kourtney, on julkaissut näyttäviä lomakuvia, joissa nainen nähdään erilaisissa bikineissä. Seksikkäille kuville ei ole vielä toistaiseksi näkynyt loppua, minkä vuoksi nainen on itsekin nyt kommentoinut bikinikuvatulvaansa.

Tuoreimmassa kuvassaan tähti istuu oransseissa bikineissä rantatuolilla ja ihailee merta. ”Etkö olekin iloinen siitä, että julkaisen yhä kuvia lomaltani?”, Kourtney kysyy kuvatekstissään. Tähän tuore poikaystävä Travis Barker kommentoi heti ja vastasi myöntävästi naisen kysymykseen. Kourtney Kardashian ja Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullut rumpali Travis Barker ovat seurustelleet parin kuukauden ajan.