Marttojen maksuton verkkokurssi: Opi lisää vieraslajeista sekä ekologisesta pihanhoidosta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Haitallisista vieraslajeista on tiedotettu suomalaisille jo muutaman vuoden ajan. On yleisesti tiedossa, että ne aiheuttavat ekologisia, taloudellisia ja terveydellisiä ongelmia. Vieraslajit leviävät ihmisten mukana ympäri maailmaa.

– Kotipihan harmittomalta tuntuva koristekasvi saattaa muuttua haitalliseksi päästessään leviämään ympäristöön. Marttojen verkkokurssilla opitaan lisää vieraslajeista ja tutustutaan ekologiseen pihanhoitoon. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kurssilla perehdytään myös ekologisesti kestävän kotipihan suunnitteluun ja turvallisten puutarhakasvien valintaan. Lisäksi annetaan vinkkejä vieraslajeihin liittyvien tapahtumien järjestämiseen. Vieraslajit-verkkokurssi on avoin kaikille kiinnostuneille. Kurssi suoritetaan itsenäisesti ja se on osallistujille maksuton.