Princen rakastettu lemmikkikyyhky kuoli 28-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmusiikin superlahjakkuus Prince tunnettiin eläessään suurena eläinten ystävänä. Erityisesti tähti piti kyyhkyistä, joita hänellä oli lemmikkinäkin. Nyt Princen lemmikkikyyhky Divinity on kuollut.

Divinity kuoli tiistaina 2. helmikuuta rauhallisissa oloissa vanhuuteen, paljastaa Princen perikunta. Lintu oli menehtyessään ehtinyt jo 28 vuoden ikään. Divinity tervehti vieraita museoksi vuonna 2016 muutetussa Princen Paisley Park -studiossa vielä vuosia tähden kuoleman jälkeen.

Divinity oli yksi lukuisista kyyhkyistä, joita Prince piti lemmikkeinään Minnesotassa sijaitsevalla tilallaan. Toinen tähden alkuperäisistä kyyhkyistä, Majesty, kuoli vuonna 2017. CBS-uutissivuston mukaan uusi kyyhkysukupolvi tulee kuitenkin pian muuttamaan Paisley Parkiin.