Huvipuisto haastoi Taylor Swiftin oikeuteen – taustalla yllättävä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on joutunut ongelmiin viime vuonna julkaisemansa Evermore-albumin vuoksi. Yhdysvaltaltojen Utahissa sijaitseva huvipuisto Evermore Park on nostanut kanteen tähteä vastaan tavaramerkkirikkomuksesta.

Kanteessa Taylor Swiftin albumin Evermore-nimen kerrotaan aiheuttaneen hämmennystä siitä, liittyvätkö levy ja huvipuisto toisiinsa. Kanteen mukaan albumin julkaisu olisi myös vaikuttanut negatiivisesti huvipuiston näkyvyyteen internetin hakukoneissa. CNN-uutissivuston mukaan Evermore Park vaatii Swiftiltä miljoonien dollarien korvauksia tavaramerkin loukkaamisesta.

Taylor Swiftin edustaja on kuvaillut kannetta perusteettomaksi ja naurettavaksi. Edustajan mukaan Evermore Park on kärsinyt talousvaikeuksista jo ennen Swiftin levyn ilmestymistä. Swiftin Evermore-albumi julkaistiin viime joulukuussa, ja se nousi heti ilmestyessään Billboard-listan kärkeen.