Kendall ja Kylie Jenner julkaisivat edullisen vaatemalliston – lähes kaikki tuotteet alle 100 dollaria

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta kuuluisuuteen ponnahtaneet siskokset Kendall ja Kylie Jenner ovat kummatkin lähteneet omille urapoluilleen. Kylie Jenner on keskittynyt lähinnä kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden valmistamiseen kun taas Kendall Jenner toimii itse mallina ja on osaomistajana suun terveyteen keskittyvässä yrityksessä.

Viime aikoina siskokset ovat tehneet yhteistyötä, sillä he julkaisivat taannoin yhteisen vaatemalliston Amazon-verkkokaupassa. Siskokset julkaisivat Kendall + Kylie x the Drop -yhteistyönsä näyttävästi somessa ja fanit tuntuvat olevan siitä hyvin innoissaan. Kummallakin siskoksella on erilainen tyyli, joka näkyykin tuotteiden monipuolisuudessa. Nyt helmikuussa 2021 malliston mainoskuvissa poseeraa erityisesti Kendall.

Naiset ovat suunnitelleet mallistoonsa niin toppeja, paitoja ja mekkoja kuin oloasuja, leggingsejä ja laukkujakin. Tuotteiden hinnoittelussa näytetään ottaneen huomioon tähtien nuori kohdeyleisö, koska lähes kaikki tuotteet on saatavilla alle 100 dollarin hinnalla. Aivan viime aikoina The Dropista ei ole kuulunut sosiaalisessa mediassa kovinkaan paljon, mutta tuotteet ovat edelleen myynnissä.