The Weeknd paljasti yksityiskohtia sunnuntain Super Bowl -esiintymisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suurimpiin poptähtiin lukeutuva The Weeknd esiintyy Suomessa Helsingin Hartwall Arenalla 10. syyskuuta 2022. Tulevana viikonloppuna supertähden esiintymistä on mahdollista seurata NFL-liigan loppuottelun, Super Bowlin väliajalla.

The Weekndin mukaan esiintymislava rakennettiin stadionin yhteyteen koronaturvallisella tavalla. Lavalla tullaan jatkamaan viime aikoina usein verisissä sideharsoissa keikoillaan nähdyn tähden esiintymisistä tuttua tarinan kaarta, tosin koko perheelle sopivalla tavalla. TMZ-sivuston mukaan The Weekndin esiintymisessä ei nähdä vierailevia tähtiä, toisin kuin monien aikaisempien Super Bowl -väliaikaesiintyjien tapauksessa.

Tänä vuonna Super Bowlissa ottavat toisistaan mittaa Tampa Bay Buccaneers ja Kansas City Chiefs. Ottelu alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01 Suomen aikaa. Super Bowlin esittävä Viasatin V Sport -kanavaa on mahdollista katsoa Suomessa perjantaista maanantaihin ilmaiseksi.