Elizabeth Hurleyltä biksukuvia 10 päivän ajan – teeskentelee olevansa lomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä kohahdutti taannoin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään puolialastoman kuvan, joka paljastui hänen 80-vuotiaan äitinsä ottamaksi.

Elizabeth Hurley esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa mainostaen samalla omaa uimapukumallistoaan. Nyt nainen on kertonut teeskentelevänsä seuraavan kymmenen päivän ajan olevansa lomalla. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tähti on antanut itselleen syyn julkaista lisää seksikkäitä lomakuvia itsestään.

Elizabeth Hurley on julkaissut 1,9 miljoonan Instagram-faninsa silmien iloksi viime päivien aikana jo viisi lomakuvaa, joissa Hurley nähdään bikineissä. Kuvissa tähti lomailee muun muassa Malediiveilla ja Intiassa, ja kertoo nautiskelevansa drinkeistä ja uimisesta delfiinien kanssa.