Poliisilta hämmentävä pidätyskuva – mies on tatuoinut Floridan kasvoihinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridasta kantautuu niin paljon erikoisia rikosuutisia, että otsikoissa usein mainittu Florida Man, eli floridalainen mies on jo muodostunut omaksi käsitteekseen internetissä. Nyt poliisi on pidättänyt floridalaismiehen, joka kantaa ylpeänä osavaltionsa karttaa kasvoillaan.

Poliisi

22-vuotias Matthew Leatham soitti sunnuntain aamuyöstä paikallista aikaa hätänumeroon yrittääkseen saada kyytiä kotiinsa. Poliisi yritti tarjoutua soittamaan miehelle taksin, joka kuitenkin totesi ettei hänellä ole siihen rahaa. Leatham soitti uudelleen hätänumeroon ja yritti jälleen pyytää sitä kautta kyytiä kotiinsa, jolloin häneen ei enää suhtauduttu yhtä suopeasti.

Matthew Leatham pidätettiin New York Post -lehden mukaan hätänumeron väärinkäytöstä ja kannabiksen hallussapidosta. Epätavallisen hätäpuhelun lisäksi tapaus on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa miehen pidätyskuvan ansiosta. Siinä Leathamin otsassa nähdään nimittäin Floridan karttaa esittävä tatuointi.