Priyanka Chopra avioliitostaan Nick Jonasiin: ”Yritämme nähdä ainakin kerran kuussa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi neljä vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Pariskunta meni kihloihin vain kahden kuukauden tapailun jälkeen ja nyt he ovatkin olleet onnellisesti naimisissa jo lähes kahden vuoden ajan.

Priyanka Chopra toimi ELLE-lehden kansikuvatyttönä julkaisun tuoreimmassa numerossa. 38-vuotias kaunotar näyttää todella upealta ja esittelee sporttisissa kuvissa timmiä vartaloaan. Nainen kertoi samalla antamassaan haastattelussa siitä miten hänen ja 28-vuotiaan Nick Jonasin avioliitto toimii kummankin kiireisen aikataulun kanssa.

Priyanka Chopra ja Nick Jonas ovat sopineet, että heidän tulee nähdä toisiaan joka kuukausi vaikka he olisivat eri puolilla maailmaan. Kahden julkkiksen aikataulujen yhteen sovittaminen vaatiikin naisen mukaan tiimiltä melkoista luovuutta, että he onnistuvat saattamaan avioparin yhteen ja samaan paikkaan noin kolmen viikon välein.