Salma Hayek työstää uutta HBO-sarjaa – naisella puhuvat rinnat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Salma Hayek on aloittanut Ventarosa Productions -yhtiönsä kanssa yhteistyön HBO Max -palvelun kanssa. Hänen ensimmäinen projektinsa suoratoistopalvelulle tulee kertomaan naisesta, jolla on puhuvat rinnat.

Salma Hayekin tuottama A Boob’s Life kertoo 40-vuotta täyttävästä naisesta, joka joutuu katsomaan itseään uudessa valossa hänen rintojensa alkaessa yllättäen puhumaan hänelle. Sarja perustuu Leslie Lehrin kirjaan A Boob’s Life: How America’s Obsession Shaped Me – and You. Salma Hayekin mukaan sarja perehtyy naisen elämään ja ulkonäkökulttuuriin uniikista perspektiivistä käsin antamalla äänen hänen rinnoillensa.

Salma Hayek ja kirjailija Leslie Lehr tulevat toimimaan yksinä A Boob’s Life -sarjan tuottajina. Sarja on Deadline-sivuston mukaan osa Hayekin taannoin HBO Maxin kanssa tekemää kaksivuotista sopimusta. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka sen pääroolia tulee esittämään.