Suosikkisarja Frasier tekemässä paluuta – muistatko vielä nämä hahmot?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat rakastetut 1980- ja 90-lukujen sarjat ovat viime vuosina palanneet televisioruutuihin jatkosarjojen ja uusien versioiden muodossa. Nyt paluun on tekemässä myös radiopsykiatri Frasier Cranen edesottamuksista kertova Frasier.

Frasier-sarjalle suunnitellaan jatkoa 10-jaksoisen tuotantokauden muodossa, joka esitettäisiin Yhdysvalloissa Paramount+ -palvelussa. Alkuperäisen sarjan tähti Kelsey Grammer käy parhaillaan neuvotteluja CBS Studios -yhtiön kanssa Frasier Cranen rooliin palaamisesta ja uuden sarjan tuottamisesta. Grammerin kerrotaan Deadline-sivuston mukaan yrittäneen saada jatkoa Frasierille jo vuosien ajan.

Frasier sai alkunsa Cheers-komedisarjan spinoffina. Kelsey Grammerin ohella David Hyde Piercen, Jane Leevesin, John Mahoheyn ja Peri Gilpinin tähdittämää sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1993-2004. Frasier ja sen tähdet voittivat vuosien varrella yhteensä jopa 37 Emmy-palkintoa.