Jimmy Kimmel etätöissä kotonaan – hulvattomia videoita lastensa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruspandemian vuoksi moni on joutunut tekemään tänä vuonna kotonaan töitä etänä lasten ollessa paikalla. Se ei aina ole kaikista helpoin yhtälö työn tekemiseen, koska myös lapset vaativat usein kotona vanhempansa huomiota ja aikaa vaikkapa kesken tärkeän palaverin.

Nyt juontaja Jimmy Kimmel esitteli keskusteluohjelmassaan osion, jossa hän näytti miten työskentely kotona sujui hänen kohdallaan. Jimmyn lisäksi kotona oli hänen vaimonsa Molly ja kaksi pientä lasta, kuusivuotias Jane ja kolmevuotias William. Jimmy Kimmel esitteli videolla sitä miten hän yritti opettaa lapsensa käyttäytymään työpaikalla.

Videolla nähdään miten Jimmy Kimmel pitää vaimolleen ja kahdelle lapselleen palaveria työpaikan säännöistä. Palaverissa käsiteltiin sitä, että kaikenlainen ahdistelu ja kiusaaminen on työpaikalla kiellettyä. Tilanteen koomisuutta lisäsi pieni William-poika, joka hörppi jatkuvasti mehua pöydältä.