Kim Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan paratiisissa – vessapaperista löytyi yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on ollut viime aikoina paljon median otsikoissa, koska hänen on kerrottu valmistelevan asianajajansa kanssa tulevaa avioeroa aviomiehestään Kanye Westistä. Kardashian ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla vaan hän on edelleen pitänyt sosiaalisen median fokuksensa omissa yrityksissään ja lapsissaan.

Nyt Kim Kardashian on ollut rentouttavalla lomalla Turks- ja Caicossaarilla siskojensa kanssa. Kyseessä on tyttöjen oma reissu, jonne myös Kim Kardashianin tyttäret, seitsemänvuotias North ja kolmevuotias Chicago, pääsivät mukaan. Loman aikana naiset ovat lastensa kanssa rentoutuneet nauttimalla trooppisesta lämmöstä, uimarannoista ja hulppean lomahuvilansa puitteista.

Tuoreimmissa kuvissaan Kim Kardashian esittelee tiimalasivartaloaan pienissä bikineissä istumalla parvekkeen kaiteella. Tähti näyttää todella nauttineen lomasta, joka on tehnyt myös naisen lapset hyvin onnellisiksi. Kardashian on julkaissut kuvan myös vessapaperirullasta, johon hänen vanhin tyttärensä North oli kirjoittanut hänelle suloisen viestin, jossa lapsi kertoi rakastavansa äitiään.