Pingispallo pomppi 110 kupin kautta maaliin – huikea suoritus videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan videoita upeista taidonnäytteistä, joilla ihmiset ovat rakentaneet monimutkaisia ratoja kotiinsa dominoefektiä ja ketjureaktioita hyödyntäen. Tällä kerralla videolla nähdään taitava temppu, joka on suoritettu pingispallolla.

YouTube-videolle on kuvattu yritys, jossa miehen tarkoituksena on saada pingispallo 110 kupin kautta lasiin. Pingispallon tulee pomppia muovikansilla suljettujen mukien päältä ja osua matkallaan jokaiseen mukiin pysähtymättä.

Mies on rakentanut suoran radan laseista ja kohottanut lasien alla olevaa alustaa parin mukin välein aina noin senttimetrin verran. Videolla nähdään riemukas tilanne, jossa mies ja hänen seurassaan olevat kannustusjoukot saavat todistaa hetkeä, jolloin pallo onnistuu pomppimaan suoraan lasiin 110 kannellisen mukin kautta.